Sportaffär på nätet

Posted in Tips

Sportaffär på nätet

Vi som idrottar och tränar mycket vet vikten av att hela tiden uppdatera vår garderob, vår utrustning och våra prylar. Inte bara för att vi är prylgalna, utan för att saker slits ut med tiden. Det är helt enkelt oundvikligt när man tränar mycket. Om det så är träningströjor, short eller skor. Du vet vad vi menar. Det spelar liksom ingen roll om du är fotbollsspelare, hockeyspelare, sysslar med crossfit eller springer i löparspåren.

Är du som vi och älskar att köpa nya prylar till träningen? Vem kan stå emot känslan av ett par nya löparskor eller en fräsch ny t-shirt? Att gå runt i en sportbutik och bara titta. Eller varför inte surfa runt i en sportaffär på nätet? Det finns ju gott om såna idag. E-handeln växer och det gör givetvis att fler och fler flyttar sin sportaffär online.

De stora kedjorna har haft webbshoppar länge. Jag syftar på de här riktiga jättarna: Stadium, Intersport, XXL etc. Men de är så stora och saknar den här personligheten som en mindre sportaffär kan ha. Därför föredrar jag att gå till de stora varuhusen i verkligheten medan jag använder internet till att handla hos mindre sportaffärer.

En sportaffär på nätet är ganska lätt att hitta. Det handlar bara om att leta på rätt ställen. Eftersom de är små, så är det sällan dessa butiker som dyker upp högst upp när du googlar sportaffär. Man får helt enkelt gå några sidor bakåt i sökresultatet (där det sägs att man gömmer döda kroppar för att undvika upptäckt). Man kan också googla efter specifika produkter eller varumärken, då är det lite lättare att hitta till de mindre butikerna.

Små sportaffärer på nätet tycker jag ofta har ganska bra priser dessutom. Man kan även förvänta sig betydligt bättre service än hos jättarna.

Tre tips varför du ska handla hos en mindre sportaffär på nätet

  • En kund är mer värd hos småbutikerna -> bättre service
  • De drivs ofta av entusiaster som verkligen kan sina produkter i allra högsta grad
  • Ofta finns en fysisk butik någonstans. Service, returer och reklamation blir därför enklare.